Ja vad ska man säga!?

Kolla in denna videon

 

Vad tycker ni, Bra eller Dålig?

Utmaning

Jag blev utmanad av Desirée. Så jag ska försöka komma på 8 fakta om mig.

♦ Jag har beslutsångest, värst är när man ska välja mellan olika glassar i affären eller om man ska ha makaroner eller ris till maten osv.

♦ Jag är väldigt lättpåverkad, alltså att jag tackar ja till mycket som sälj i tex kataloger som kommer med posten, eller om det är ett "bra" erbjudande i ett mail.

♦ Jag är mjölkprotein intolerant. Kan inte äta/dricka någonting som har med mjölk att göra, men som jag säger ibland, jag får stå ut.. Jag kan INTE vara utan tex creme fraiche i maten.

♦ Jag älskar nästan all slags musik, i min mp3 spelare är det väldigt blandat.

♦ Ända sedan jag var liten har jag velat öppna mitt eget café, förhoppingsvis blir det verklighet inom 2år.

♦ Jag är utbildad bagare/konditor och går nu en KY-utbildning för att förbättra på mina kunskaper.

♦ Är ständigt trött, hur mycket eller lite jag än sover.

♦ Vill ha en bärbar dator, varför.. vet inte, jag bara vill.

Jag utmanar nu Mia, Izza, Mathilda, Sandie, Emelie, Ilona, Amanda och Monique.

Flytta hemifrån?

image169

Bestofblocket

Tror inte jag håller med riktigt

image168
Eller vad tror ni är det rätta svaret?

Kvällens roligaste

image166
<-- Hihi, vad kan det var för ord dem söker?        
Mer bilder hittar ni HÄR.

Såhär blev det

image162

<-- Dessa skorna blev det.. supernöjd är jag!


Ska köpa ett rött skärp med imon.

Sötaste videon eller vad!

Såg en video på youtube som jag tänkte lägga upp här så ni får se den. Gigi D'Agostino, den bästa dj:n som finns (enligt mig). Här är en av hans låtar: Raggatanzhttp://www.youtube.com/watch?v=hBYlBh5qXmo

Lite hjälp tack

Igår fick jag en klänning/tunika av en kompis som försenad födelsedagspresent. Men nu är det så att jag behöver ett par skor som passar till den. Och jag har inte det. Jag har bara ett par "fin" sandaler som inte passar. Så nu behöver jag lite hjälp av er som kan det där med kläder och skor. Vad för slags skor ska jag ha till denna, jag kan tyvärr inte ha några jättesmala skor eftersom mina fötter är väldigt breda.
image161

Gör om dig till en Simpsons

Här är jag och Rille som Simpsonsfigurer
image159

image160
Vill du med se hur du ser ut när du blir en Simpsons?
Tryck på den gröna knappen.


Desperate housewives

image158

Är den inte bra?

Då var det över

Ja nu är man 20år.. Så hur känns det? Precis som vanligt. Änsålänge känner jag ingen skillnad.. kommer fortfarande att åka som Ungdom på bussen, inte tänker jag betala som Vuxen, massa dyrt ju!
Den enda skillnaden är att jag kan handla på Systemet nu.. =) Så idag ska jag inhandla lite dricka till fredag då jag ska ha fest. Ska bli så himla roligt.. bjuda in massa folk och bara ha det trevligt. Köpte ju en klänning att ha på mig då.. har nog aldrig köpt en så dyr klänning, hehe! Men fin blir jag =)

Igår blev jag väckt vid 9.15!!!! Uh, det var jobbigt kan jag ju säga. Mamma och Kina kom in och sjöng för mig, och Tiger kom även in och grattade mig. Av Kina fick jag kakunderlägg och en sprits i hårdplast. Mamma och pappa hade köpt en digitalkamera till mig =P En
Olympus FE-230, jätteliten och väldigt snygg. Så nu har jag en egen kamera som jag kan fota massa roliga saker och lägga upp här, tex mina tårtor och kakor jag gör. Massa kul! Så igår skaffade jag mig en bilddagbok där jag kommer lägga upp mer bilder i än här. Här kan ni kolla in den. Lämna gärna kommentarer sen när ni kollat på en bild =) Jag fick även ett halsband och ett par gröna "tofflor" av svärmor och svärfar och en bunte med 20 orangea rosor =) Bilder kommer på det i bilddagboken. Av Mia fick jag en tavla med Marilyn =D Min sötnos gav mig 5 rosa rosor i en jättevacker "uppsättning" och en tavla med en "close-up bild" på en hund, jag älskar sådana tavlor! Jag fick även ett presentkort skrivet av honom där det stod Ett värde av 750kr att handla för i valfri klädesbutik i Växjö eller Karlskrona, eskort ingår. Hihi! Så söt han är! Sen fick jag även pengar av släktingar såklart. Hoppas inte jag glömt skriva upp någonting.. jaja! Bilder kommer som sagt upp på Bilddagboken.

Nu ska jag gå och äta frukost för nu är jag väldigt hungrig. Ha en trevlig dag.

EDIT: Nu finns det bilder på min bilddagbok!

Grattis till mig själv!

image156
Fyller 20år idag!