Då var det över

Ja nu är man 20år.. Så hur känns det? Precis som vanligt. Änsålänge känner jag ingen skillnad.. kommer fortfarande att åka som Ungdom på bussen, inte tänker jag betala som Vuxen, massa dyrt ju!
Den enda skillnaden är att jag kan handla på Systemet nu.. =) Så idag ska jag inhandla lite dricka till fredag då jag ska ha fest. Ska bli så himla roligt.. bjuda in massa folk och bara ha det trevligt. Köpte ju en klänning att ha på mig då.. har nog aldrig köpt en så dyr klänning, hehe! Men fin blir jag =)

Igår blev jag väckt vid 9.15!!!! Uh, det var jobbigt kan jag ju säga. Mamma och Kina kom in och sjöng för mig, och Tiger kom även in och grattade mig. Av Kina fick jag kakunderlägg och en sprits i hårdplast. Mamma och pappa hade köpt en digitalkamera till mig =P En
Olympus FE-230, jätteliten och väldigt snygg. Så nu har jag en egen kamera som jag kan fota massa roliga saker och lägga upp här, tex mina tårtor och kakor jag gör. Massa kul! Så igår skaffade jag mig en bilddagbok där jag kommer lägga upp mer bilder i än här. Här kan ni kolla in den. Lämna gärna kommentarer sen när ni kollat på en bild =) Jag fick även ett halsband och ett par gröna "tofflor" av svärmor och svärfar och en bunte med 20 orangea rosor =) Bilder kommer på det i bilddagboken. Av Mia fick jag en tavla med Marilyn =D Min sötnos gav mig 5 rosa rosor i en jättevacker "uppsättning" och en tavla med en "close-up bild" på en hund, jag älskar sådana tavlor! Jag fick även ett presentkort skrivet av honom där det stod Ett värde av 750kr att handla för i valfri klädesbutik i Växjö eller Karlskrona, eskort ingår. Hihi! Så söt han är! Sen fick jag även pengar av släktingar såklart. Hoppas inte jag glömt skriva upp någonting.. jaja! Bilder kommer som sagt upp på Bilddagboken.

Nu ska jag gå och äta frukost för nu är jag väldigt hungrig. Ha en trevlig dag.

EDIT: Nu finns det bilder på min bilddagbok!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback