Lika som bär?

En man ~40 sitter och läser Metro och knäpper lite smånervöst med fingrarna mot benet. En tjej ~25 kliver på och sätter sig snett emot mannen som börjar stirra på henne väldigt intensivt.
Mannen: Jag måste fråga om du är släkt med Linda Haglund?
Tjejen (något förvånad): Ursäkta?
Mannen (fortsatt intensivt stirrande): Är du släkt med Linda Haglund? Först så trodde jag att du var hon.
Tjejen (lite avvaktande): Nä, det är jag inte.
Mannen: Okej, måste bara fråga. De säger ju att alla i världen har en dubbelgångare. Du kanske är hennes då?
Tjejen (ler lite): Nja jag har aldrig hört förut att jag är lik henne?
Mannen (avbryter henne och säger hetsigt): Ja folk brukar säga att jag är lik Robert Gustafsson?
Tjejen (tvekande): Nja kanske att det finns en viss likhet där?
Mannen: ?ja fast jag är inte lika tokig som han då förstås.


Tjuvlyssnat

Muffinsen

Ja då har vi haft tacokväll, underbart gott =) har nog aldrig vart så överfullt på köksbordet som det var nu idag.. haha! =P Lägger in en bild på hur det såg ut när vi hade lagt upp allt på bordet. Sen efter det så gjorde jag citronmuffinsen, det blev ingen höjdare kan jag ju säga, verkligen inte det godaste! Smakade som en seg brylépudding, typ!? Konstigt jag vet, men inget recept jag rekommenderar.. kanske ska testa receptet utan citronsaften.
image88

Bordet med massa mat =P
image89

Lägger även in en bild på, ja ser Ni vem det ska föreställa? Tyckte den va så kul när vi såg den när vi var ute och gick..
image90

Gud vilken lång runda vi gick innan idag, har nog aldrig gått så långt på väääldigt länge.. puuh! Vi gick härifrån till Netto, sen till CityGross sen hem hit igen. Jag vet att Ni inte vet vart här ligger, men det spelar ingen roll =)

Just nu sitter jag med en Marabou Mjölk choklad.. så gott ska det bli att sitta och knapra på den till en film. Får se vad det blir för film bara.. hmm, är det något bra på TV ikväll?

Tack och hej, leverpastej!

Godmorgon

Nu är jag vaken, mätt och belåten. Jag har precis ätit frukost. Gottgott! Igår kväll, oj vad jobbigt det var att somna, så jag kom på en sak Mia berättade att man sover bättre om man sover jämte någon man tycker om. Det kan jag hålla med om. Så jag tänkte, jaja men då gör jag så det känns att någon sover jämte mig, jag lägger en kudde jämte mig i sängen som jag höll om nästan som en nalle.. haha! =) Men sen under hela natten sov jag hur bra som helst! Vaknade inte ens av ljudet av pelletsbrännaren nere i källaren som jag brukar. =P Så det var en skön natt. Ska snart åka med till containerna och slänga lite skräp som vill rensat ut här hemma. Är ju en hel del. Sen blir det väl en resa in till stan, väcka söten som ligger säkert och sover i sängen då. Ja så ser väl min förmiddag ut än sålänge, kan ju bli ändring på det med.

Har ett tips på en väldigt bra sida, man kan få jättefina smycken nästan helt gratis! Zylber heter sidan. Det är såhär nämligen, om jag värvar just Dig så får Du ett presentkort från den sidan på 50kr att handla smycken för. Då räknas frakten in i dessa 50kr med. Dem har även en viss upplaga av smyckena så dem kan ta slut. Men det finns ofta massa av dem. Och det finns verkligen hur mycket fina saker som helst! Skriv er mailadress i detta inlägg så värvar jag er så ni kan handla smycken Ni också =)
image87

Yeeah!

Kanske inget att skrika ut så, men jag tycker det är lite kul. Jag har nämligen kommit igång med bloggandet lite mer, är annars väldigt dryg på att posta inlägg måste jag erkänna. Men nu så kollade jag webblogg.se och jag står med på "Mest aktiva" kanske inte såå högt upp men ändå på 10plats av, ja ganska många, orkar inte räkna =P
Måste bevisa det också så ni tror på mig. Haha, annars är det bara att gå in där och kolla.
image86<--

Stolt jag känner mig, haha!

Ja vad ska man säga?

En yngre man trycker på knappen till toaletten varpå dörren glider upp. Inifrån toaletten hörs en äldre mansröst.
Äldre man: Men vafan, du kan ju inte bara öppna sådär!
Yngre man: Oj nej men?du måste ju låsa efter dig?
Äldre man: Men vafan?
Yngre man: Tryck på knappen där, den med en nyckel du ser.
Äldre man: Men vafan stäng dörren då!
Yngre man: Jo men du måste ju låsa, det kan inte jag härifrån!
Äldre man: Men stäng dörren för fan!
Yngre man: Men du måste ju själv trycka på knappen där!
Äldre man: Men vafaaaan! Jag kan inte, jag håller ju i picken!



Pinsamt eller vad?
Text från
Tjuvlyssnat.

Citronmuffins

Dagens recept får bli citronmuffins eftersom jag ska baka det imon.

Citronmuffins ca 10st, 200C

100g margarin
1dl florsocker
Rivet skal av ½-1 citron +saften
1 ägg
1dl potatismjöl
½tsk bakpulver
(Gul karamellfärg) *

Rör samman matfettet och sockret. Tillsätt citronskalet +saften och ägget. Rör i potatismjölet, blandat med bakpulvret. Häll sedan i gul karamellfärg för extra gul färg. Fyll smeten till hälften i formarna. Grädda muffinsen mitt i ugnen ca 10min.


 

* Jag tänkte ta lite gul karamellfärg i bara för att det kommer se lite festligare ut. Ni som inte vill ha det behöver absolut inte ha det i, det står nämligen inte i receptet egentligen.

Hoppas att det smakar =)

Grillat är godast!

Är hemma nu, väntar på grillade revbensspjäll och potatissallad.. Hur gott är inte det då!? Har längtat efter grillat nu ett tag, iofs jag grillade korv i tisdags med några vänner men det är ju inte samma sak.
Idag så ringde killen mig när jag stod och gjorde ingenting på Arken och sa att han behövde någon att fördriva tiden med. Svårt att förklara hur/varför. Men iaf, så frågade jag Evelina (hon på Arken) om jag fick ta en liten rast, jo självklart får jag det! Det blir en promenad till torget, och vad är det vi ställer oss i för kö till? Jo glass! Jag fick min vilja fram, mjukglass. Fast jag skippade strösslet och tog en mjukglass med vaniljsmak i en liten bägare =P

Gottgottigottgott!

Hemfärd

Ja idag ska jag åka hem, men bara över natten sen kommer jag till älsklingen igen. Så vi ska bjuda lite folk på tacokväll.. och självklart ska jag baka, haha! Som jag skrev innan så ska jag baka citronmuffins som min pojk bestämt. =P Det är ju inte ofta han vill att jag ska baka nånting, han vill helst slippa äta det så mycket som möjligt. Så jag blir bara glad av att höra han säga det. Jaja nog om det. Är på Arken just nu, ska snart äta lunch. Klockan är ju ändå 13.00 nu så. Men jag kommer troligtvis skriva mer sen när jag kommer hem.
Tack och hej!

Stackars tjej

Fyra killar ~16 går bakom en snygg tjej ~16, iförd kort klänning och knästrumpor.
Kille 1 visslar högt tre gånger efter tjejen. Hon vänder sig om och ser tämligen vettskrämd ut. Kille 2 visslar då ännu mer. Tjejen börjar gå mycket snabbt och svänger hastigt in i en närliggande affär.

Kille 1: Undrar om hon visste att klänningen hade fastnat innanför trosorna?
Kille 2: Jahaa? Var det det vi visslade åt?

Gud vad pinsamt om det skulle hända mig!

Ja tänk..

.. Vad gott det skulle va med en mjukglass, förlåt men jag kan verkligen inte sluta tänka på det. Tyvärr stänger Glassboden vid 15.00 så jag får se om jag kan ta en imon eller på lördag. Kan ju inte bara strunta i att köpa en glass nu när vädret är så fint! Eller? Tänk er, en mjukglass med bara vaniljsmak och sen kanske lakritsströssel. Mumms! Ja vi får se hur det blir med det.

image85

Ikväll ska vi äta kycklingfilé, har verkligen längtat efter kyckling hur länge som helst. Likadant med schnitzel, men får jag det, nej! Jag får väl tjata till mig det till imon istället. Så tar vi kycklingfilé idag med bandspagetti och imon schnitzel med ris och kall sås med smak av vitlök och gräslök. Världens godaste kalla sås från Arla.
Hoppas att jag bidrog till lite hjälp på traven med matvalet idag, jag vet ju hur svårt det är att hitta på något att äta vissa dagar =)

Jahapp

Då sitter man här vid datorn och äter frukost, känner mig nästan piggare. =) Så nu äter jag Hönökaka och dricker Kalvin chokladmjölk.. haha! Allt för att jag ska få i mig tillräckligt med kalcium =P Jag vet att Kalvin mjölk är för barn, men den är så fruktansvärt god! Testa den!
image84
Köpte den igår med när CityGross öppnade för premiär. Folk var ju som helt galna, stod och köade från iaf 16.00 och dem öppnade vid 17.00. Helt galna! Även om dem hade massa erbjudande, men hallå, det är en mataffär! Är ju skillnad på om det skulle kanske va en klädesbutik, men mat, det finns ju massa av allt! Kläder finns ju typ inte massa av alla storlekar så det är ju klart att man köar då. Men, jaja! Jag får väl se när jag blir gammal (äldre då) om jag gör likadant. =)

Gud va sugen jag är på mjukglass! Kom hit
Mia så går vi och äter det!
Ja det var väl allt för stunden.

Frukost

Japp, lite sent bara men.. jag blev tvungen att stanna hemma idag från praktiken. Jag gick hem igår strax efter 1-tiden. Mådde inge bra, känner mig febrig ibland, huvudvärk som tusan. Mer än vanligt.. =/ Så idag kände jag att jag inte orkade gå. Så ringde vid 10 och sa att jag inte kommer men ska försöka imorgon istället. Känns himla tråkigt att behöva missa dagar, om jag missar det så förlorar jag ju pengar. Tyvärr. Men idag ska jag försöka piggna till, inte ligga vid TVn hela dagen då känner man sig alltid sämre. Haha! Nej jag ska försöka städa lite, diska kanske. Ska göra mitt bästa att bli pigg. Kanske tom gå en runda? Hmm, får se om jag hittar någon att gå med! =)
Jaja, tack för mig, hörs kanske mer senare. Så uppdaterar jag om jag fått allt det jag skrev ovan gjort.

Choklad- och cheesecakemuffins

Ja varför inte blanda både choklad och cheesecake som är såååå gott!? Blanda ihop det och det blir en härlig muffin! Jag måste verkligen testa detta hemma sen. Men först ska jag göra citronmuffins på min älsklings begäran.

Men skriver ändå in receptet på dessa, så får Ni testa dem och berätta vad Ni tyckte, så får jag hänga på, borde va tvärtom, men vi kan ha ombytta roller för en dag =)

Ingredienser:
3,5dl vetemjöl
0,5tsk bakpulver
0,5tsk bikarbonat
125g smör
2,5dl råsocker
3st ägg
1,25dl kakao
2tsk vaniljsocker
1,5dl mjölk
300g philadelphiaost
0,75dl strösocker
1msk pressad citron

Tillagning:

Muffinsmet:
1.
Blanda vetemjöl, bakpulver och bikarbonat i en stor skål. Ta en ny skål och rör smör och råsocker fluffigt med en elvisp. Tillsätt sedan 2 av äggen.
2. Rör ner kakaon och hälften av vaniljsockret i den fluffiga smeten. Tillsätt mjölken och de torra ingredienserna som du tidigare rört ihop, vispa tills smeten är slät.

Fyllning:
3.
Vispa osten mjuk med en elvisp. Vispa ner strösocker, resten av äggen, citronsaft och resten av vaniljsockret.
4. Fyll pappersklädda muffinsformar til hälften med smet.
5. Varva smet och fyllning i formarna. Grädda i ca 25min i 175C.

image83Ha en trevlig varm aprildag!

Synd

Jag gjorde ett inlägg igår, tycker bara det är synd att inte fler nappade på det.. hmm, bara min systeryster och min svärmor =) Men hoppas att Ni kollar upp det nu, skulle va kanonbra..
Tack för mig

Typiskt läkare!

Akuten, Kungälvs sjukhus

Det är kväll på akuten och två sjuksköterskor står och diskuterar en patient; en äldre kvinna som kommit in med ett stort jack i huvudet. Diskussionen avser om detta behöver sys eller inte.
Sjuksköterska 1: Det blöder ju ganska mycket och är djupt, hon skulle nog behöva sys.
Sjuksköterska 2: Mjo, antagligen. Vi får vänta och se vad läkaren säger när hon kommer.
Sjuksköterska 1 tittar på läkarens lista över väntande patienter.
Sjuksköterska 1 (med en tung suck): Äh, tejpa det och låt henne åka hem. När läkaren kommer lär det ha hunnit läka av sig själv ändå.


Det är verkligen typiskt läkare, eller vad säger Ni?


Så det är det här som är att "macka" på macken??

Shell-station i Löddeköpinge, Skåne

Två killar ~25, som verkar vara från Göteborgsområdet, står vid kassan och ska betala.
Kassakille ~25 (på grov skånska): Vill ni ha en pusse?
Killarna kollar förvånat på varandra.
Kassakillen: Ja, vill ni ha en pusse?
Ena killen (pekar på sin kompis): Nä, men han vill nog ha en kram!


Absolut inget illa menat mot skåningarna att jag väljer att lägga ut detta. Men Ni måste ju erkänna att lite roligt är den?

Frågestund

Jag funderade på en sak, man kan ju se hur många besökare man har varje dag. Så jag tänkte fråga Er, alltså Ni som kollar i min blogg:
♥ Hur hittade ni min blogg?
♥ Vart kommer ni alla ifrån?

image82

Skulle va jättesnällt om ni svarade på mina två små frågor i detta inlägg =)
Tack och Hej

Får man ha djur på bussen?

(En mycket hårig man i shorts och linne kommer in i vagnen).
Pojke 5+: Mamma, varför har den där mannen päls?
Mamman: Men Schhh!
Pojke 5+ (skriker): Men varför har han päls?!
(Alla på tåget börjar le, mannen tittar ilsket på ungen).
Pojke 5+ (lite rädd): Mamma, björnen tittar argt på mig nu!

image81


Ja, vem ska man tycka synd om egentligen, mamman eller den håriga mannen? Hehe, ja stackars dem båda!

Ja det är inte alltid så lätt alla gånger

Två killar ~25, som verkar vara från Göteborgsområdet, står vid kassan och ska betala.
Kassakille ~25 (på grov skånska): Vill ni ha en pusse?
Killarna kollar förvånat på varandra.
Kassakillen: Ja, vill ni ha en pusse?
Ena killen (pekar på sin kompis): Nä, men han vill nog ha en kram!

Jobbar, japp det gör jag

Eller nästan i alla fall, praktiserar på Arken i Karlshamn.. ska vara här nu i 8veckor.. Ska bli kul! Är på "jobbet" just nu så det är därför jag skriver, här =)
Vet inte vad jag ska göra nu till helgen, ska åka hem imorgon och lämna lite tvätt och sova i min egen säng och ha en lååång sovmorgon, hehe! Ska bli så skönt. Under tiden jag skriver detta inlägget får jag kasta och sparka iväg bollar åt Bella, den ena hunden dem har här på Arken. Så söta dem är.. =P
Jahaja.. vet inte vad jag ska skriva mer.. ska avsluta det här nu.. Just det, kom på att jag fick ett sms av min syster innan och hon skrev att hon hade en present till mig. Låter himla najs =) Får väl se om jag får det senare idag eller när det blir. Jaja.

Bajj!

Så fel det kan bli ibland

Kollade runt lite på olika sidor på internet så hittade jag olika bilnamn som dem har fått döpa om bara för att namnen passar ju inte alla länders språk, som tex: en av Toyotas bilmodeller hette Celica Tsunami. Ni kan nog förstå själva varför dem bytte namn, eller hur?
Ett annat bilmärke som även fått byta namn på sin ena modell är Honda´s modell Fitta. Hur bra låter det då? Men det byttes till Honda Jazz istället. Chevrolet Camaro betyder räka på spanska. Ford´s "Mercury Mystique" fick byta namn bara för att det låter så likt engelskans "mistake". Illa eller vad? Så nu heter den Ford Mondeo istället.
Porsche 911, ingen höjdare efter 11september 2001. Toyota Auris trodde tillverkarna betydde "guld" men det betyder faktiskt öra på något språk. Toyota MR2 uttalas på franska som svordomen "Merde" och på svenska, typ jävlar då ju.. hmm, inte bra det!
Brittiska Leyland döpte en buss till Titanic, vem vill åka med den?

image79
Toyota Celica Tsunami

Lite jul i vårens tid!

Tänkte eftersom jag ääälskar julen (inte) så ska jag lägga in den julsång här i min blogg, jag lovar även Ni som inte gillar varken julen eller julsånger kommer älska denna sången! Jag älskar att sitta och kolla på roliga filmer med olika saker, mest djur då =) Jaja, lyssna och njut!
image78Mjaauuu!

Middag

Idag gjorde jag och mamma nån kasslergryta med svampsås och kokade pasta till, supergott blev det =) Ska posta en bild på hur det såg ut, kanske inte ser jättegott ut, men man ska inte luras av bilden.. testa det.
Lägger även upp en bild på hur det såg ut när man hade lagt upp det på tallriken..
image76 image77

Kanske inte är dem bästa bilderna som finns, men man ser ju ändå på ett ungefär hur det ser ut. Och nu ska jag förkara hur vi gjorde:

Vi hackade kasslern i strimlor, hackade även en bit purjolök och hällde ner allt i en panna sen i med en burk champinjoner och steka till allt lite grann. Sen tog vi Kelda-sås med örtkryddning som smak. Låt det koka upp lite granna och servera med pasta. Det är inte mycket man behöver för att laga till en god middag. Och det blir kanongott!



Har hämtat ut biljetterna idag med till The Ark konserten, så kul vi ska ha det. Ja vi ska sjunga med så vi hörs ända till.. ja jag vet inte vart.. haha! =)

Har även vart och pratat med en på Rådhuset om lite praktikplatser.. så jag är på ruta 1 igen.. för jag pratade med Madde, å dem tar tyvärr inte in fler.. ååh! Vad ska jag ta mig till. Är det någon som har ett jobb att ge till mig?
Orkar liksom inte gå såhär mer.. många klagar på oss som inte har något jobb, men det är ju inte så att dem ramlar in här precis, finns ju verkligen inga jobb att söka alls, inte där jag bor och jag kan inte flytta för jag har min familj och pojkvän här. Ska skriva en liten lista på vilka butiker jag kan gå in och söka för någonstans, kommer bli jobbigt, jag vet liksom inte vart jag ska börja.. jag väntar ju även svar från en skola, när det svaret kmmer vet jag inte..! Jag känner att jag inte orkar göra nånting, har svårt att ta tag i saker och ting, tror väl att jobben ska komma till mig. Hmm, ja vilket problem alltså.. hehe =/
Problem, ja det ska vi nog inte ens gå in på, för då kommer inlägget bli så långt så man kan vira det tio ggr runt hela jorden, eller liknande iaf.. Usch ja, nu ska jag väl sluta klaga. Ni kanske blir lite irriterade på mig nu.. eller?

The Ark

Ja dem ska jag och Hanna se om några dagar.. eller tja, 99dagar för att vara exakt! haha! Detta ska ske under Östersjöfestivalen som vi har här i Karlshamn.. Jag har aldrig gillat den där festivalen, men nu har jag någonting att se fram emot.. kommer bli kanonkul =) Kvällen inleds med Martin Stenmarck sen kommer en Stockholmsgrupp Ruh och sist av alla, men verkligen inte minst.. The Ark! Biljetter finns än att få tag på om det är någon som är intresserad =) Ja det ska bli kul att få göra någonting under dem dagarna festivalen är, annars går man kanske alla dagar och bara glor.. sååå drygt!
image75
Yeah baby I´m the worrying kind!

Allt jag behöver veta om livet har jag lärt mig av en ko!

♦ Gråt inte över spilld mjölk
♦ Gräset är grönare på andra sidan staketet
♦ Ta till vara varje möjlighet att mjölka ur det bästa
♦ Allting tål att tuggas om och om och om..
♦ Hedra din moder och ditt foder
♦ Ta tjuren vid hornen
♦ Att trampa i koskit ger tur
Svart och vitt är alltid trendigt
♦ Spendera mycket tid med dina ko-mpisar
♦ Man behöver inte vara dum bara för att man ser så ut
♦ Det finns inget som heter "för mycket klöver"
♦ Det är roligare i grupp
image74
Och kom ihåg..
en intelligent blick betyder allt!


Snart på en biograf nära dig!

168073-73

Följ med dem skrämmande kycklingarna på ett äventyr Du aldrig kommer glömma! Se vad det är dem skyddar i grottan. Var beredda att inte kunna sova på 5år!

Kycklingarna Anfaller, biopremiär den 28/5-09.
Håll utkik efter filmen snart på en biograf nära dig.




Ja så kan det se ut när jag och
Mia fjantar oss lite, tycker det var ganska fyndigt ändå! Eller vad? Blev Ni rädda!? Haha!

OBS! Vi såg när vi va klara att vi stavat fel på starring, men vi orkar inte ändra de så kommentera inte det =) OBS!

Påskigt värre

Eftersom jag är konditor så måste jag ju bara göra en tårta nu till påsk.. haha! Så igår så blev det en rikigt smarrig sådan. Vi hade två maräng bottnar hemma som jag använde och så vispade jag grädde och hackade dajm i små bitar som jag blandade i den vispade grädden =) Smaken påminnde väldigt mycket om Swartzwaldtårta. Verkligen übergott.. haha! =) Eftersom det är påsk, så ville jag ha lite påskig tårta med, tycker det är som en vanlig tårta som helst annars. Så jag tog fram lite marsipan jag köpt och började knåda, jag kom på att jag hade ju ingen bild på kycklingar jag kunde gå efter så jag gjorde det ur eget huvud.. hehe =)
Postar här en bild på tårtan när den var färdig att börja ätas av!
image72

Tycker den ser riktigt god ut, eller vad tycker Ni?


Ska vi baka?

Hittade ett ganska roligt "recept" på en annan blogg.. lite små töntig, men ganska rolig ändå. Min humor är väl inte den roligaste, men hey jag är inte mer än männska ; -)

Banantårta:
Ingredienser
2 skrattande ögon
2 mjuka armar
2 välformade ben
2 fasta mjölkbehållare
1 beredningsform som fodrats med päls

Blandningsföreskrifter:
1) Betrakta de skrattande ögonen
2) Bred ut de välformade benen
3) Krama försiktigt mjölkbehållarna,
och massera varsamt tills formen är
väl insmord
4) Tillsätt bananen, se till att även den
blir väl insmord
5) Dekorera med äggvita
6) Brödet är färdigt när bananen mjuknar
kom ihår att rengöra tillredningsredskapen väl
7) Om brödet börjar jäsa, lämna orten kvickt!

Vad tycker Ni eller är det bara min humor detta?

Dagens recept

Fick ett önskemål av Jennyh att jag kunde lägga ut recept på en god morotskaka och självklart kan jag göra det. Allt för er underbara läsare =)

Morotskaka

2ägg
2dl socker
2dl vetemjöl
1tsk bikarbonat
1tsk kanel
1tsk vanillinsocker
1tsk bakpulver
0.5dl matolja
3dl rårivna morötter

Glasyr
200g Philadelphia original
100g Fazer Ögon Lemon-Lime choklad (finns bland bakgrejorna)
image68

Kakan: Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i övriga ingredienser. Häll i smord och bröad form med löstagbar botten, grädda i ugn 175° ca 40 min. Låt svalna.

Glasyren: Smält chokladen i mikrovågsugn, låt svalna något. Blanda med Philadelphiaosten och bred över morotskakan. Gör ett fint mönster med en gaffel på glasyren.



Är det någon mer som har något mer recept som ni vill att jag ska skriva upp så bara hör av er =)

Receptinsamling?

Jag funderar på att lägga ut ett recept på nånting, men jag är så inspirationslös.. jag vet inte vad för recept jag ska lägga ut, små kakor, tårtor, bakelser? Vad tycker Ni? Kom jättegärna med förslag, om ni letat efter något recept på nånting men inte hittar nånting så får ni jättegärna fråga mig om jag har något smaskigt recept på den kakan eller t om brödet ni letar efter. Är glad att få hjälpa till. Funderar på att kanske ha varje torsdag ett recept på nåt fredagsgott till kaffet eller liknande. Ni får bestämma vad för recept som ska upp idag! Hjälp mig och hitta.. kan även lägga upp fler om det kommer in så mycket att jag inte kan välja =)
image67

Ha en härlig varm sommardag

Ellos

Jag satt och kollade runt lite på olika klädesbutikers hemsidor.. typ H&M, Halens.. och så testade jag en ny som jag faktiskt helt allvarligt aldrig gått in och kollat på och det är Ellos. Jag blev ganska överraskad att dem hade så snygga kläder ändå. Har alltid trott att dem hade lite tantigt.. men så har jag sett massa bloggare som skrivit att dem skickat efter kläder därifrån, som min syster tex. Så jag kollade efter något färgglatt linne, jag vet, jag har massa men jag vill ha mer. Mina blir ju mystiska fläckar på. Hmm, konstigt!? Men iaf, jag är inte så duktig på att göra fina kollage med bilder som alla andra, så jag bara infogar bilderna som dem är.

Det gula tyvärr minsta strl: 38 fr. 99kr     Det rosa gillar jag skarpt, endast 249kr
image65          image66
Ja vi får se, jag funderar även på att skicka efter en BH från Victoria Secret´s hemsida. Men i svenska kronor kommer den kosta ca 300kr och det är utan frakten. Att skicka kläder mm från USA måste väl vara ganska dyrt? Ja jag måste fundera riktigt noga på det. Är det någon som vet om någon butik kommer få in deras nya BH kollektion "fake body" i Sverige? <-- Väldigt tacksam för svar!

Tror jag ska tacka för mig nu för ikväll. Börjar bli lite trött. Hade svårt att sova inatt som vanligt.. Sov gott nu!

Paris

Gjorde ett inlägg för ett tag sen om Paris Hilton. Hon chockade typ alla med värsta brösten, det talades om att det var silikon, men många andra trodde det var en riktigt bra BH.. Fick svar på det när jag läste i Jennyh´s blogg där hon hade skrivit ett inlägg om just detta. Så hon hade skrivit med att det är en BH, från Victoria Secret´s nya BH "fake body". Den finns som jag fattar det som att köpa via deras hemsida nu. Någon som är insatt i hur mycket dollarn är uppe i nu? Så man vet vad dem kostar? Kan inte sånt =) Lätt att man ska köpa en sådan om det är så bra, OK hon hade ju inte jättesmå bröst innan, men dem var ju ändå ganska små, så om man får sådan Push-up så lätt att jag köper den då =) Såg att dem har väldigt många olika storlekar, är inte ofta man hittar snygga BH:ar i små storlekar, eller stora för den delen. Dem har tex en här den minsta storleken är 32A och den största 38D. Vet dock inte hur dem räknar, är inte ofta jag sett iaf en BH här i Sverige som har storlek 32 eller 38 heller för den delen. Oki jag är inte så insatt på hur man vet vilket som är 32? Hittade en "tabell" som man kunde räkna ut vilken storlek man behövde.. men om den stämmer vet jag inte, får hoppas på det =)

Någon som vet hur mycket en Inch är? <-- Är jättetacksam för svar om någon vet =)



Utmaning

Eller inte en riktig utmaning är det ju inte, men nu när det blir sommar och varmt ute så blir säkert ALLA sugna på glass.. Så jag tänkte kolla vilken favorit glass man har och kanske lägga upp en bild på favvoglassen i sin blogg?
Låter väl trevligt.. Så kan man hitta nya olika smaker som man kanske inte tänkt att smaka på innan. =)

Som mitt förra inlägg jag skrev så är min favoritglass NoggerBlack och faktiskt Piggelin.

image62image64

Vilken är er favoritglass?

Glass

Igår var jag såå sugen på en glass, har vart sugen på en isglass jättelänge. Så jag tänkte köpa en igår. Men när vi kom till GlassBoden så blev jag sugen på en Nogger Black istället, men han som stod i "butiken" sa att dem hade slutat med den. "Oki, tänkte jag!?" Men han rekommenderade en ny glass som har kommit ut, Pepe.. med sötlakrits. Det var verkligen INGENTING för mig, blää! Det var typ massa små lakritsgodisar innuti glassen och det var inget gott godis alls.. huhu!
image61                                        image62
Pepe -Ingen höjdare                                                NoggerBlack -Favoriten