Förslag?


Ja kom med lite förslag varför jag ska fortsätta med att skriva i min blogg? Och berätta vad ni vill att jag ska skriva om för att ni ska kommentera om det. Jag har noll ideér.. *suck*

image184

Bild hittad
här

Kommentarer
Postat av: Kina

Hej. Varför inte fortsätta som du gör? ha det som en dagbok. Skriv bara vad du gör, tänker & känner om dagarna. Intressant & se vad andra tänker & känner. Om man haft en speciell tanke när man hörde en grej på bussen.... eller va med om en sak osv. Du gillar ju & skriva med. eller hur? jag funderar på skaffa blogg.. men.. nja. jag är inte tillräckligt motiverad. Vill att MÅNGA ska läsa den.. inte bara 15 st.. :/ Kram /syrran Kina

2007-10-25 @ 18:56:29
Postat av: Dewdrops

Kina: ok, ja jag gillar och skriva men jag vet inte om vad, jag är ingen sån som tänker oh, det där jag hörde på bussen, det måste jag skriva om. jag är inte sån.. jag vet inte, det är så svårt.. men skaffa du blogg så ska jag nog se till att du får läsare.. :)

Postat av: Monique

Tycker du ska skriva personligt. Om din vardag, känslor etc :) sånt e kul!
kramis

2007-10-26 @ 01:33:56
URL: http://gummianka.webblogg.se
Postat av: Mari

Det där är så himla svårt, vad man ska skriva för att andra ska kommentera..
Men jag kan tycka såhär, alla läser ju olika bloggar av olika anledning.
Tex är det väldigt dominerande med modebloggar, det funkar. Mode hit å mode dit. Det är kul när några sticker ut, är unika, har en egen stil, eller när man blir inspirerad.
Men det som funkar är en personlig blogg, eller helt enkelt en blogg där du skriver vad DU gillar, vad DU vill läsa. Om sen folk inte delar din åsikt eller ditt intresse, det är inget som du kan göra något åt. Man kan inte tvinga folk att läsa lr kommentera, det hela handlar om vems skull du skriver för..
Men ett förslag, du lägger upp bilder på bilddagboken ofta, om du lägger upp några av dem i bloggen, å skriver vad du har gjort idag å tex skriver om den tårtan, etc.. där har du stoff! Ditt liv, dina åsikter, din blogg.

2007-10-26 @ 20:06:56
URL: http://modigh.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback