Avsked

Ja det får det bli.. Jag känner ingen lust att hålla på att blogga längre. Jag kommer fortfarande kolla in mina favoritbloggar tex Denna, kommer även kommentera hos endel. Men känner inte passion längre att skriva inlägg. Jag vet inte varför, men det känns nästan som jag bara skriver till mig själv. Jag kommer ha denna kvar, så om jag skulle få tillbaka suget och kanske kommer på något att skriva, ja då finns denna här kvar så behöver jag inte starta en ny pga det :-) Ni får fortfarande läsa igenom bloggen, hitta något bra recept jag har här. Fråga efter recept. För jag kommer nog ändå kolla in den ibland för och se om det har kommit in någon ny kommentar. Hoppas att jag får tillbaka glöden med att skriva här.

På återseende!

image185

Kommentarer
Postat av: Desirée

Tråkigt, men man ska inte blogga om man inte har lust. Hoppas du kommer tillbaka senare. :)

Postat av: Jasmina

vilken fin blogg:)

2007-11-01 @ 23:32:37
URL: http://www.jasmina.fashionblogg.se
Postat av: Jeanette

Oops, råkade kommentera i fel inlägg. Men skulle du vilja vara jättesnäll och skriva upp ett recept på swartzvaldstårta? Eller maila den till mig: femtongastar@hotmail.com Tack!

2007-11-11 @ 09:25:21
Postat av: Åsa

Kikar in! Jättefina tårtor tjejen..
God fortsättning

2008-01-02 @ 11:46:23
URL: http://aimer-la-vie.blogspot.com/
Postat av: Helen

Fin sida du har :) Adopterar din droppe.

2008-02-08 @ 16:05:28
URL: http://qristall.blogg.se
Postat av: NHL

Massa härligheter här! Jag gjorde glutenfri kladdkaka efter recept här. Jag har bloggat det och då lånade jag texten från ditt inlägg. Jag har gjort flera länkar till din blogg i anslutning till det, så hoppas det var okej. Kolla och bedöm: http://nhlspysselplats.blogspot.com/2012/01/glutenfritt-lordagsmys.html

Känns det inte bra, lämna en kommentar i min blogg så ändrar jag. //Nina

2012-01-21 @ 19:26:20
URL: http://nhlspysselplats.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback