Wintercruise

Ja nu har dem äntligen lagt upp lite bilder på sidan. Kom inte så många på mig, även om de fotade både mig å Mia rätt mkt. Väldigt synd tycker jag.. =/
Här kan ni se andra bilder som dem tagit. Men jag tittade igenom zatzy´s hemsida under forum och där hittade jag en bild som någon tagit under kvällen, man ser min rygg och mitt blonda hår ganska bra. Mia ser man oxå, profilbild, ett M på ryggen har hon med =)


Sen har vi en bild jag hittade på Drive & Zatzy´s hemsida, där jag står till vänster sen Viktor och sen Mia till höger. Min kära pojkvän ser man bara armen på, svart tshirt. Ser armen precis mellan Viktor och mig. Synd att de inte tog bilden där alla fyra syntes. Hrmm, blir till att klaga på dem lite!
image58

Den minen jag gör är inte så rolig precis, ser ut som om jag menar "Hrmm, vad är detta för skit tidning" Eller vad tycker Ni? Jaja, dem får skylla sig själva att dem valde den bilden.. han tog ju massa olika bilder.. Är det bara jag eller ser jag inte ut att ha liiite muskler på armarna? Haha, kanske är sant att kameran lägger på några kilon. =)

Dem tog även en bild på oss fyra när vi var på ett dansgolv och alla stod samlade och såg så glada ut. Varför tog dem inte med den då? Blir lite irriterad, dem hade ju bara 9 sidor med bilder från kryssningen, illa illa! Hoppas bara att dem lägger upp fler. Har läst att det var ett gäng där SuroFul, det var dem som tog alla bilderna på oss. Väntar på spänning tills han lagt upp dem. Meddelar Er, lägger även upp de bästa bilderna här =)

Hoppas att Ni kan njuta av de bilder som finns. Kanske var ni där också och finns på en bild?

Kommentarer
Postat av: Mari

Åååh jag är så jävla snygg!! *asg*
Men inte när jag dansar.. hahaha

Postat av: Dewdrop

Mari: hehe, ja du har en ganska rolig min då du dansar, å jag när vi glort i tidningen.. =) hehe, ja kul hade vi iaf!

2007-03-23 @ 10:14:37
URL: http://cakesofheaven.webblogg.se
Postat av: Mari

Apelibapa!

hihihi

Muppelimuppa!!

Duuuueeee kan föra över pengarna till mitt konto.. ska kolla frakten med.. så du räknar med den..

Seneee.. pengarna från Gbg.. bensin å middagen.. Du kan föra över de te mitt konto me, så för jag över te Viktor :-) FjOrTiZzZz PöÖöÖzZzZzZzZ

2007-03-24 @ 23:33:48
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Mari

hahahaah vilken uuuuunderbar humor jag haaaaaaar!!! :-D

2007-03-24 @ 23:34:08
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Mari

Det står ingen frakt på klockan, men jag väntar på att få ett mail från hon som säljer klockan.. så jag får kontonummer å så.. så du kan vänta me pengarna för klockan sålänge..

Linnet, köpte det i strl 32, så det räknas väl som XS. Men i den färgen köpte jag den sista 32:an.. Men du kan få prova min :-)

2007-03-25 @ 11:12:06
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Dewdrop

Mari: oki jag väntar med att föra över pengarna då =)

men då e det ingen mening att jag testar ditt linne, om du köpte den sista.. sen fanns det väl nån annan färg, har för mig att du skrev orange, eller nåt? .. vill ha blå.. huhu! jaja, vi får se.. =) längtar tills klockan kommer!

2007-03-25 @ 14:10:37
URL: http://cakesofheaven.webblogg.se
Postat av: Miss H

Länka på du bara:) Roligt att få lite nya läsare:)

2007-03-26 @ 18:48:36
URL: http://hannautanh.blogg.se
Postat av: Mari

Dags för uppdatering nu syrran! :-P

2007-03-26 @ 23:46:23
URL: http://modigh.webblogg.se
Postat av: Dewdrops

Miss H: tack så mkt =)

Mari: jo jag vet, men jag känner mig lite seg när det gäller det.. huu, jag får väl se om jag kan knåpa ihop något.. =/ något tips?

2007-03-27 @ 16:21:44
URL: http://cakesofheaven.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback