En vanlig dag i mitt liv

Gud vad jag älskar att lyssna på Mika.. har hela albumet på datorn. Det är ju bara för bra! Jag kan räkna upp de låtar som är bra, men då blir det alla. Det är inte ofta man hittar en skiva där alla låtar är bra, oftast är det ju bara kanske två tre stycken. Så jag rekomenderar verkligen att lyssna på han. Alla har väl hört "Grace Kelly" som går stup-i-kvarten på radion =) Det är både musiken, hans röst och texterna. Han kan ta nog de högaste tonerna som finns, lyssna på "Love Today". De är både roliga och lärorika.. faktiskt! Lyssna på texten till "Big Girl" så förstår ni vad jag menar =)
image60
Vad tycker Ni om hans musik?

Idag har vi vart i stan och handlat lite, medans vi väntade på Kina-maten så gick jag och mamma in i den nyöppnade godis affären, "Gotte Pralinen", bara namnet säger väl allt!? Hela butiken var full med godis och även en stor avdelning med naturgodis för de som kör i den stilen =) Han hade inte fått upp allting i butiken än, men man såg ju vad som skulle komma så småningom.. Handgjorda chokladpraliner. Ååh, en affär i min och mammas smak! Ja så nu sitter man här med en påse godis jämte mig och småäter mellan orden. Ska även ha lite filmkväll, kanske.. Ska övertala päronen att skippa "Let´s Dance" alla vet ju ändå vem som vinner! Så då kan vi kolla på "The Queen" istället och äta lite chips. Tycker det låter mycket roligare. Men om jag känner pappa rätt, och det gör jag, så blir det "Let´s Dance" iaf. Jaja, vi får se.

Pratade med en på CTA, hehe, ska fundera på om jag ska åka till Karlskrona, får se om någon vill följa med mig. Varför får Ni kanske veta efter helgen =)

Jaja, nu ska jag gå en runda, eller iaf till TV:n, haha! Motionen för idag =)

♥ Tjohej ♥

P3 i ett nötskal!

Jag vet, det var länge sen jag skrev här sen sist. Men jag orkar liksom inte sitta här varje dag å skriva flera inlägg om dagen, jag är inte riktigt sån, DET måste komma till mig om jag ska skriva nåt. Jag vet jag är tråkig!

Skriver med min sötnos på msn just nu, så skrev han en sån gullig grej.. citerat från programmet DojDoj från P3: "Stoppa mig i ett örngott och kalla mig kudde" Låter det inte bara för roligt? Jag kan skratta än åt det. Jag vet, sån dålig humor jag har, eller är det ni som har det? =) Ja vi får väl se om han kommer med nåt mer roligt citat..
image59
Ja han ser ganska rolig ut, han Dojdoj.. =)
Här kan ni läsa lite om han och även lyssna på några av hans program. Ta er tid för guds skull.. han är roligare än han ser ut =)

Ja det var kanske allt för denna gången, kommer kaaaanske göra ett inlägg till senare idag, vi får se om jag orkar.. =)
ω Bajj bajj ω

Wintercruise

Ja nu har dem äntligen lagt upp lite bilder på sidan. Kom inte så många på mig, även om de fotade både mig å Mia rätt mkt. Väldigt synd tycker jag.. =/
Här kan ni se andra bilder som dem tagit. Men jag tittade igenom zatzy´s hemsida under forum och där hittade jag en bild som någon tagit under kvällen, man ser min rygg och mitt blonda hår ganska bra. Mia ser man oxå, profilbild, ett M på ryggen har hon med =)


Sen har vi en bild jag hittade på Drive & Zatzy´s hemsida, där jag står till vänster sen Viktor och sen Mia till höger. Min kära pojkvän ser man bara armen på, svart tshirt. Ser armen precis mellan Viktor och mig. Synd att de inte tog bilden där alla fyra syntes. Hrmm, blir till att klaga på dem lite!
image58

Den minen jag gör är inte så rolig precis, ser ut som om jag menar "Hrmm, vad är detta för skit tidning" Eller vad tycker Ni? Jaja, dem får skylla sig själva att dem valde den bilden.. han tog ju massa olika bilder.. Är det bara jag eller ser jag inte ut att ha liiite muskler på armarna? Haha, kanske är sant att kameran lägger på några kilon. =)

Dem tog även en bild på oss fyra när vi var på ett dansgolv och alla stod samlade och såg så glada ut. Varför tog dem inte med den då? Blir lite irriterad, dem hade ju bara 9 sidor med bilder från kryssningen, illa illa! Hoppas bara att dem lägger upp fler. Har läst att det var ett gäng där SuroFul, det var dem som tog alla bilderna på oss. Väntar på spänning tills han lagt upp dem. Meddelar Er, lägger även upp de bästa bilderna här =)

Hoppas att Ni kan njuta av de bilder som finns. Kanske var ni där också och finns på en bild?

Ja herregud

Jag hittade en film på internet där dem gör narr av olika kändisar. Ha ljud på när ni kollar på den.. Haha! =)

image56

Tycker den är rätt snyggt gjord, man ser ju vem det är =)

Jaja, det var väl allt för denna gången.

Outfit

Jag tänkte göra samma sak som nästan alla andra gör i sin blogg.. lägga upp en dagens outfit.. tänkte då ska jag med göra.. blir ju inte så varje dag eftersom jag inte ser så rolig ut varje dag, går mest i mysbyxor =)

Kanske inte är världens bästa bild, jag är så skakig i mina händer så de flesta bilderna blir så suddiga, men ni ser nog ändå =)
image55











♦ Svart diadem från Glitter
♦ Tshirt från Cubus (Happy Days)
♦ Jeans från Karl-Oskar & Kristina
♦ Halsband från
Izza (rosa muffins)


Idag var jag på stan med Hanna, vi hittade en sån rolig tröja på Karls-Oskar & Kristina.. en sköldpadda som var som en inlines.. så tuff! Svårt att förklara men den är hur härlig som helst. Jag var tvungen att köpa denna, 149;- inte så farligt tycker jag. Sen hade dem en svart tshirt med en vit fågel på med en text under "Catch me.." tänkte den passar nog mest på de som är singlar, eller?

Nej nu ska jag gå och äta. Ha det kalas!

Fullspäckad kväll

Det är ganska konstigt, man säger till sig själv att man inte ska kolla så mkt på tv, men ändå blir det att man har vissa dagar där man sitter som fastklistrad i flera timmar, som idag kl 20.00 nu börjar Outsiders (gillar den serien) sen kl 21.00 CSI (det kan man inte bara missa) sen kl 21.55 är det 100 höjdare (så härliga människor det finns alltså).. hehe jaaa.. =)
På tisdagar är det ju Desperate housewifes..

Ja alla har vi nog våra tv dagar.. inte sant?

Snart får jag mina körsbär jag beställt av
Izza =) jippi!

Nej nu ska jag gå till tvn.. så ni får ha det så bra allihopa!

Minnesluckor

Det har hänt något konstigt.. det är precis som Izza skrev en gång i sin blogg, att hon hade fått en blackout under en viss tid.. jag har fått en jag med nu.. hel skumt för det täcker en hel dag. Jag har inget minne alls över vad jag gjorde igår (lördag). Jag kommer ihåg att vi tittade på en film på kvällen, kommer inte ihåg vilken men Han somnade i soffan och att jag gick å la mig sen i sängen direkt när filmen var slut. Men vad gjorde jag innan? Iiih!

Minnet börjar komma fram lite smått, kommer ihåg att vi åt kyckling till middag, eftersom det var jag som gjorde den borde jag komma ihåg det.. hmm..?

Jaja, det får väl vara så som det är. =) mår lite konstigt, en kompis hade kräksjukan i onsdags, gick över sen dagen efter, vi var där på fredagen. Mamma hade kräksjukan igår, gick över dagen efter, har träffat henne under hela helgen, Åhh, nu börjar jag känna mig lite halvdassig, men vet inte om det är det, känner mig lite febrig, har sån konstig känsla i magen, sån som jag alltid får när jag ätit vitlök. Hehe, jag vet konstigt och nej jag är inte allergisk. Huhu, jag vill inte bli sjuk.

Ska snart sätta mig vid tv:n, linda en filt runt mig och zappa se om det är något på dumburken.. Allt känns så mkt bättre när man sitter inlindad.. haha! Eller det kanske bara jag som är lite knas. Ehm.. Jaja!

Ni får ha det så bra, håll er friska!

Citronpajen

Nu är jag relativt frisk så jag gjorde citronmarängpajen jag skrev om innan, den blev ganska god, kunde varit mer citronsmak och marängen blev inte som den skulle, eftersom jag tror det var fukt i skålen när jag vispade.. uuh! =( Men jag lägger ändå upp en bild på den, jag dekorerade den med lite godiskulor för att få en fin färg istället för bara vitt.


Tog även en bild på hur den såg ut när man hade delat den och lagt upp på tallriken, så Ni vet hur den ser ut inuti =)

(Varning, dålig bildkvalite)

Ja nu har jag gjort det. Ska gå och äta lite nu, ha det fint.


Youtube

Ja nu har vi gjort det, jag och min lillasyster vi la upp en video där på lilla Tiger, ja Mie, lilla.. hehe =) Min sötnos filmade han en gång förra året med sin kamera och Tiger han är sån linslus. Han älskar att va med på bild. Här tex:
Visst är det en fin bild?

Senare idag hörde jag och Kina hur skatorna lät utanför, så kollade vi ut så hade vår ena katt tagit en skata, den levde ju med när det hängde från hans mun.. uuh! Så jag var snabbt ut med kameran i handen. Sen när han väl skulle äta upp den så flög den iväg, han var så ledsen sen. Stackarn, men han tog säkert en till sen.
image51

Ska in till killen idag. Jippi! =) Även om vi sågs igår så saknar jag han en massa!

Gjorde en tårta idag som var beställd, det är ett fototryck som kommer ifrån Fantan där Mie jobbar, allt är mjölkfritt i tårtan.


Ja det var väl allt just nu för stunden. Skriver väl igen om jag kommer på nåt.

ξ Bajj bajj ξ

She has done it again!

Satt och kollade runt lite på aftonbladet och såg nånting så nästan mina ögon höll på att ramla ut från skallen..
Före:                                                  Efter:
image50 image52
Det är inte någon som vet om det är silikonbröst eller en riktigt bra push-up bh.. men om man tittar på hennes bröst som dem såg ut innan så kan man inte få sådana utan silikon, hur bra bh man än har! Helt sjukt! När Simple Life gick på tv 3 så sa hon att hon gillade sina små bröst och skulle aldrig någonsin kunna tänka sig operera dem. Vad har hon gjort nu då? Jag tycker hon pasade bättre i mindre, ser ju bara mer bimbo ut nu!
Vad tror Ni, har hon silikon eller en riktigt bra behå?

Tv-tittande

Ja nu är American Idol lsut, jag brukar inte titta på det men det kom bara upp i teverutan, och när man ser dem "härliga" männskorna som "sjunger" så fint, det går bara inte att sluta titta.. hehe =)
Visst jag sjunger inte heller bra, men det är ju lite synd om dem, när de kommer dit och tror att dem kan sjunga men sen bara får skit av den där Simon. Det känns ganska för jäkligt! Bättre att stanna hemma.
image48 Ja snart ska jag gå och lägga mig, upp tidigt imon.. eller tidigare än vad jag brukar gå upp.. klockan brukar stå på 12.00 när jag öppnar ögonen.. haha! Nej imon ska jag upp vid antingen 8.30 eller 9.00 jag kan inte bestämma mig (besluts ångest!!) Ska ta en dusch innan jag går och äter frukost och gör mig iordning för resan.

Måste bara tipsa en sak till Er alla, jag har ju ingen modeblogg men jag köpte världens bästa grej! Alla tjejer vet väl hur tråkigt och jobbigt det är att raka benen, eller hur!? Rakhyvel är ganska jobbigt att använda sig av eftersom man måste skölja av den hela tiden, tar ju hur lång tid som helst att göra benen fria från hår.. hehe =) Ja och vax ska vi väl inte bara prata om.. Aaajj! Jag var hos en kompis i måndags och hon visade mig ett slags sandpapper som man skulle "skrubba" i cirklar på benen, och man blev fri från hår och man blev helt len så man behöver inte smörja in sig med nån kladdig kräm efteråt, helt underbart! De härliga "sandpapprerna" säljs i 3-pack och kostar runt 30kr.. inte så farligt. Håret växer inte heller ut på bara några dagar. Dem säljs i de flesta sminkaffärer. Ni som är trötta på rakhyvlar och vax.. gå direkt och köp dessa nu! =)

Hoppas att jag har inspirerat Er.

Ha en trevlig helg

Sånt roligt recept!

En helt vanlig jävla kaka

1dl sur mjölk

1 Ägghelvete

Så lite smör som möjligt

Socker

Ingen jävla mandel i alla fall

2dl bakpulver

1 pkt fula russin

1,5 dl allerginötter

Fyllning:

1dl vaniljsocker

1 melon eller något annat

Mycket sprit

 

Gör så här:

Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvisp i en timme. Grädda direkt i skålen, skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå. Dunka utav bara fan för att få ut skiten på bordet. Garnera med krossad melon och sprit. Om kakfan inte lossnar, släng ut bunkhelvetet genom fönstret och drick upp spriten! =)

 image47

 


Borta i helgen

Ja idag blir nog det sista inlägget jag skriver på några dagar. Jag, min pojkvän, Mia och Viktor ska på kryssning, så härligt det ska bli! Jag åker till pojken ikväll, sen imon så åker vi upp till Stockholm in på båten sen på fredagen ska vi ta in på hotell. =) Gå sen på lördagen och shoppa loss, haha! Ska gå in bla på Buttericks och handla en hatt åt Linda =) Senare på lördagen åker vi hem, då har vi förhoppningsvis haft det himla trevligt. Ska Ni med dit kanske?

Ska gå och småpacka nu så jag inte behöver stressa med det sen. Ha en jättebra helg allesammans! Vi ses på söndag eller måndag.

Serier

Ja då har man kollat på både Desperate housewifes och Christine, älskar båda serierna! Hon är så härlig Christine.. haha! =)
image45                    image46
Ska snart gå och lägga mig, har vart uppe inte för länge, men har sovit dåligt inatt pågrund av en viss hund (Ludde känn dig träffad.. haha). Nej men jag hade annars väldigt trevligt igår, vi hyrde film, "Djävulen bär Prada" asbra film asså.. Är det någon som sett den och vad tyckte Ni?

Hej då bloggen, vi ses imon!

Utmaning

Utmaning

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då sätter jag igång!

1.
Jag går alltid och harklar mig även om jag inte behöver det.
2.
När jag ska säga nånting till tex min mamma säger jag: "Jo du mamma.."
3.
Har extremt dåligt minne.
4.
Jag kan snurra på mina fingrar på något konstigt sätt, går inte att förklara.
5.
Jag kan vifta på öronen.
6. Av uttråkning sitter jag och drar väck skinn från läpparna.

Nu utmanar jag:
JeeenaMieMariEnglaJehonaJenny

Rolig lista

Hittade en rolig lista som jag tänkte svara på och lägga ut här.. hehe =)


Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Trött och hungrig
Favoritgodis: Lakritsbåtar eller "punchknoppar".
Kläder just nu: En mjukiströja med t-shirt under och mjukisbyxor (slapp dag idag).
Musik just nu: Encore - L'amoure Toujoure.
Sommarplaner: Sola så man får lite färg på nosen.
Hur många kuddar sover du med: Två stycken brukar räcka ibland en och ibland tre, beror på vilket humör jag är på.
Spelar du nåt instrument: Nej men har spelat ex. blockflöjt (hihi) och tvärfljöjt.
Morgon- eller nattmänniska: Mer natt än morgonmänniska.
Vem är viktigast för dig: Min pojkvän och familjen.
Bio eller promenad: Lätt promenad, fast beror på vilken film som går då. =)
Är du kittlig: Ska man ju inte berätta, men ja. Säger inte var.. haha!
Snarkar du: Tror inte det.
Stjärntecken: Lejon
Äckligaste insekten: Vet inte om det är en insekt men annars sniglar.. uuh!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Tror nog kunna läsa andras tankar. När man ville, så det inte blir som "Vad kvinnor vill ha" haha.
Vad vill du jobba som? Konditor.
Stökigt eller välstädat? Gillar städat hos andra men jag har ganska stökigt.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej verkligen inte, är höjdrädd.
Gillar du att sjunga? Bara när jag är själv eller sitter i killens bil med hög Gigi D'Agostino musik.
Anser du att du är stark? Jag kan om jag vill.
Vad gör du om du får hicka? Brukar låta det gå över av sig själv eller så skrämmer nån mig.
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar och värme.

Marsipan

Hittade massa roliga fakta på Wikipedia.org, detta om just marsipan, älskar det..  gottgott =)

Marsipan är en massa som framställs av en blanding av socker och mandel som valsas samman. Det sammanbindande medlet är mandeloljan från mandeln. Marsipan innehåller olika stor andel mandel beroende på kvalitet. Ju högre andel mandel desto finare marsipan. Känd marsipan av fin kvalitet görs i Odense, Danmark och i Lübeck, Tyskland.

Sen såklart en bild dem hade till, visst är det inte härligt med alla dessa olika figurer dem kommer på att göra..
Izza här kanske du får mer tips till din smyckesamling ; -)

image44

Jag vet

Jag skulle lägga upp en bild på den där citronmarängpajen.. men jag har vart lite smått förkyld så jag har inte kunnat göra den ens.. Förlåt. Men jag ska försöka baka den imon. =) Tror det kan vara väldigt uppfriskande med det, citronpaj.. mums! Så då ska jag ta en bild på den och lägga upp här så ni får se hur god den ser ut.

Har äntligen hittat låten jag letat efter, eller den spelades på p3 faktiskt, tro det eller ej! Men nu vet jag att gruppen heter Encore, och låten såklart L'amour Toujour (Gigi D'Agostino´s låt, jag vet). Har även fått tag på den med så jag har den i min winampslista, äntligen.. wihoo! =)
gigi

Sitter här och kollar på min söta muffins jag skickade efter från
Izza, hur söt som helst! Liten brun grej med rosa topp och strössel på.. hihi! =) Men var hittar jag en lång kedja till det? Gärna någon butik för jag vill handla det idag.. hehe =)

Ska till Hanna idag, hon fyller år, Grattis! Så jag ska in till stan idag och handla present.. sen möts vi så ska vi hyra film och ha en trevlig filmkväll hemma hos henne. Har ni något förslag på film man kan hyra?

ξ Tack för mig ξ