Nonstopkakor

Idag har jag bakat för fullt, eller nästan iaf. Mamma ville bli överraskad med nått nybakat.. hehe =) Så självklart ställer jag upp och bakar. Det är ju det roligaste jag vet. Så jag gjorde några chokladkakor, ska smaka som kladdkaka fast utan det kladdiga och så är det nonstop i. Så jag kommer lägga upp bilder på dem senare, har ju lånat en kamera så ni får se vad jag gör för gott. Har ju inte smakat dem än så jag kan inte säga hur dem smakar, men jag säger att smeten smakade väldigt gott iaf... hehe =)



Vi har skickat efter en dator, äntligen! Den här dumburken vi har nu är så seg och skärmen hoppar fram och tillbaka, eller skärmen hoppar inte, men bilden gör det. =) Men vi har iaf beställt från ett
företag på internet, allt från burken, innehållet och till och med en skrivare, är rätt så bra och ha om man ska skriva ut ett arbete eller ett CV tex. Så nu står det tre stora lådor på golvet här i rummet, väntar på min sötnos som kommer imon och fixar ihop den. Ska bli kul. =) Ska även bli blond idag, ska ju snart på kryssningen och då måste jag se lite vettig ut i min skalle. Måste ju se likadan ut som jag gjorde på bilden jag skickade till dem, eller hur Mia?

Nej det var väl allt för stunden, som sagt bilder på kakorna läggs upp senare idag så håll utkik.
ξ Ha det kanon idag! ξ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback